Welkom op www.blijekids.nl !

Waar kun je een peuter dekbedovertrek kopen?
28 september 2016
Voor de autoliefhebber!!
26 oktober 2016
Laat alles zien

Welkom op www.blijekids.nl !

Voor ons even spannend en nieuw….ons allereerste blogbericht! Ten eerste vinden we het natuurlijk superleuk dat u een kijkje neemt op onze website. We willen u middels regelmatige blogberichten op de hoogte houden van wat er bij BlijeKids speelt. Uiteraard leest u hier ook over de aanbiedingen en nieuwigheden.

Wij zijn erg druk geweest met onze geheel vernieuwde website en het resultaat is werkelijk schitterend. Wekelijks wordt ons assortiment aangevuld met veel nieuwe kinderdekbedovertrekken, beddengoed, lakentjes, decoratie voor de kinderkamer traktaties/ uitdeelcadeautjes en (houten) speelgoed. Ons doel is om een zo uniek mogelijk assortiment neer te zetten met bijpassende accessoires. Graag spelen wij in op de actuele wensen van de klant, u dus! Wij proberen altijd mee te denken en gaan graag voor u op zoek naar het juiste product.

Zoekt u iets speciaals, zoals bijvoorbeeld babylakentjes met een rode omslagrand, dan helpen wij u graag. Naast kant en klare ingekochte babylakens en (kinder)dekbedovertrekken, naaien we in een eigen atelier ook veel van deze producten. Samen met u kunnen we op zoek gaan naar de juiste stof en daar kunnen we dan weer beddengoed (een laken of een dekbedovertrek) van maken, eventueel compleet met een waskussenhoes, kussentjes, gordijnen of wat u maar wenst. Bij ons is heel veel mogelijk!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u al lange tijd op zoekt bent naar dat ene speciale product om uw babykamer of kinderkamer leuk aan te kleden!

Onlangs hadden we een hoog zwangere dame die heel specifiek op zoek was naar babylakentjes met diverse blauwe sterren. In overleg met haar hebben we dit kunnen maken en ze was er echt heel blij mee! We hebben het lakentje inmiddels in onze collectie opgenomen.

Een paar weken later melde zich een collega van haar met ook een specifieke wens voor haar babykamer, ook hier hebben we weer een aanstaande moeder blij gemaakt.

Zelf denken we uiteraard ook altijd weer na over nieuwe en leuke stoffen om daar weer leuke dekbedovertrekken of lakentjes van te maken. Op dit moment hebben we ook veel vraag naar peuter dekbedovertrekken omdat daar gewoon heel weinig keuze in is, tenminste als je echt iets leuks wilt voor je kind / kinderen!

Deze week hebben we net een aantal leuke stoffen en kant en klare dekbedovertrekken ingekocht, dus binnenkort kunt u nog meer keuze verwachten. Dan hebben we ook diverse unieke dekbedovertrekken voor een babybedje/ ledikantje (in de afmeting 100 x 135/140 cm). Hou onze website dus in de gaten en aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen!

 

Namens BlijeKids, Daniëlle en Anja

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *