Nieuwe collectie kinderdekbedovertrekken!

  Laat alles zien

  Nieuwe collectie kinderdekbedovertrekken!

  1-persoons jongens / kinderdekbedovertrek (dekbed hoes) “racewagen” wit - zwart geblokt met race auto’s, vlaggen, circuit van de Grand Prix (Formule 1) 140 x 200 cm

  Het voorjaar zit eraan te komen….gelukkig! Dat betekent een frisse wind door je hoofd en door je huis. Je krijgt weer nieuwe energie en vooral ook weer zin om dingen in huis aan te pakken. Je huis opnieuw inrichten of kleine dingen veranderen in de inrichting, maar ook de kinderkamers worden aangepakt. Tijd voor nieuwe decoratie voor de kinderkamer en tijd voor nieuwe dekbedhoezen!

  De flanellen dekbedovertrekken maken langzaamaan plaats voor de wat koelere katoenen dekbedovertrekken. Maar ook het design mag wat vrolijker, zomers en zonnig. De dekbedovertrekken met winterse printen, zoals reeën in de sneeuw/ Kerstmannen/ rendieren of sneeuwmannen mogen weer de kast in. Tijd voor onze nieuwe collectie!

  Vooral de kinder dekbedovertrekken met uiltjes doen het erg goed op dit moment. Daarom hebben we bij BlijeKids onze collectie uitgebreid met uiltjes, bloemen, vlinders en vogeltjes. Al deze thema’s zijn afgebeeld in combinatie met frisse kleuren, variërend van zachte pastel kleuren tot de wat fellere kleuren. Soms met een uni kleurige achtergrond en dan weer met een retro motief.

  Voor zowel de peuters, de kleuters als de iets oudere kinderen (jong volwassenen) hebben we zeer veel nieuwe en frisse dekbedovertrekken. Speciaal voor de juniorbedden hebben we peuterdekbedovertrekken met rupsje nooitgenoeg of van Sarah en eend (Sarah and Duck), maar er zijn  ook altijd weer unieke peuter dekbedhoezen met brandweer, politie en ambulances. Ook voor de junior bedden hebben we cowboy dekbedhoezen en diverse peuter dekbedovertrekken met dieren in de jungle of op safari, zoals aapjes, olifanten, leeuwen. Echt super leuk voor elke kinderkamer!

  Voor de peuterbedden hebben we ook de bijzondere peuterovertrekken met uiltjes of vogeltjes erop. Zeer veel vraag is er naar de dekbedovertrekken met een magische eenhoorn erop, deze is zeer zacht van kleur en geeft daardoor echt een speciale en rustige uitstraling aan een meisjes slaapkamer. Ook de dekbedovertrekken met boerderijdieren en trekkers zijn bij de kleine jongens altijd zeer gewild, evenals de kinderdekbedhoezen met voertuigen, kranen, graafmachines en bulldozers. Ook erg bijzonder in het Lego dekbedovertrek voor een peuterbed, dit is echt iets moois voor de bouwer, ofwel de heuse Lego fan!

  Bij BlijeKids vindt je ook bijpassende hoeslakens in diverse kleuren en materialen. Zo kun je altijd een gehele set voor jouw babybed/ kinderbed/ peuterbed of eenpersoonsbed bij ons bestellen. In ons eigen naai atelier maken we op wens ook dekbedovertrekken, gordijnen of kussentjes op maat en geheel naar wens van de klant. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen!

  Tot ziens op www.blijekids.nl, uniek in beddengoed!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *