Voor de autoliefhebber!!

Welkom op www.blijekids.nl !
23 oktober 2016
Het creëren van een sfeervolle babykamer
3 november 2016
Laat alles zien

Voor de autoliefhebber!!

We kunnen ze niet aanslepen, de dekbedovertrekken met auto’s erop! Voor de Volkswagen fan hebben we dekbedovertrekken met echte fotoprints van een Volkswagen Beetle of een Volkswagen Camper/ bus erop.

Maar ook de liefhebber van andere voertuigen kunnen we blij maken. Bij BlijeKids vindt u dekbedovertrekken met o.a. trekkers, diverse auto’s, motoren, scooters, nummerborden en bouwwerktuigen erop. Niet alleen de kleine stoere jongens weten deze dekbedovertrekken te waarderen, maar ook bij de wat oudere jongens (ook de papa’s of zelf opa’s!) zijn deze unieke dekbedhoezen erg in trek!

De meeste soorten bieden we alleen aan in de 1-persoons variant, maar een enkel dekbedovertrek hebben we inmiddels ook in de 2-persoons uitvoering. We weten niet of er veel vraag is naar de grotere 2-persoons dekbedovertrekken. We willen graag van u weten of er belangstelling is voor de 2-persoons variant (vaak is de afmeting dan 200 x 200 cm).

Indien u een interessant dekbedovertrek op onze website heeft gezien en deze staat alleen in de 1-persoons variant vermeld (op www.blijekids.nl), neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan voor u uitzoeken of deze ook leverbaar zijn in een grotere uitvoering. Indien gewenst kunnen we het formaat ook nog aanpassen in ons eigen naai atelier. Het is wel eens voorgekomen dat we van een 1-persoons dekbedovertrek een peuter overtrek hebben gemaakt, maar het is ook mogelijk om van 2 stuks een hele groot dekbedovertrek te maken. Bij ons is heel veel mogelijk!

Nu is er ook bijpassend behang en een levensgrote foto (fotobehang) van onder andere Volkswagen verkrijgbaar, dit hebben we nog niet in onze collectie opgenomen, maar we zitten hierover wel serieus te denken. Zelf vinden we het namelijk wel erg mooi! Dus….zijn er liefhebbers? Zullen we deze in onze collectie opnemen? Uiteraard zijn ze zo al wel te bestellen, stuur ons even een mailtje zodat we dit kunnen regelen!

We zijn inmiddels ook al bezig om diverse accessoires van auto’s en (op verzoek) Volkswagen in onze collectie op te nemen, zodat u uw (kinder)slaapkamer geheel in stijl kunt aankleden.

Ook voor de allerkleinste jongens hebben we dekbedovertrekken en decoratie met auto’s en andere voertuigen erop. Denk bijvoorbeeld ook aan een leuke bijpassende mobiel voor bij het bedje of om voor het raam te hangen. Ook deze collectie met decoratie artikelen wordt regelmatig aangevuld met leuke en vooral hippe artikelen! Neem gerust eens een kijkje of er wellicht voor u ook iets tussen zit!

 

Namens BlijeKids, Daniëlle en Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *