Een mooie kinderkamer met dierenthema

Hoe laat je jouw baby slapen?
9 februari 2017
Waskussenhoezen voor elke babykamer!
19 februari 2017
Laat alles zien

Een mooie kinderkamer met dierenthema

Als je een liefhebber bent van interieurstyling of woninginrichting, dan is het inrichten van een babykamer of kinderkamer echt helemaal jouw ding! Tijdens de zwangerschap begin je al met het bedenken van de inrichting van de babykamer, ga je voor een bepaalde kleur of voor een specifiek thema?? Maar ook in de jaren daarna kun je je volop blijven uitleven in het inrichten en decoreren van kinderkamers. Van een babykamer, naar een peuterkamer, dan een kleuterkamer en dan volgt al gauw een heuse tienerkamer.

Bij BlijeKids vindt u unieke dekbedovertrekken voor alle leeftijden en zowel voor jongens als voor meisjes. Bijna voor elk thema is wel een passend peuterdekbedovertrek/ dekbedhoes voor een juniorbed te vinden. Ook voor de wat oudere kinderen vind je op www.blijekids.nl ook een ruim assortiment aan dekbedovertrekken. Hieronder zal ik een aantal thema’s en afbeelding op de dekbedovertrekken beschrijven.

Paarden:

Heb je een zoon of dochter die helemaal gek is van paarden? Of wellicht ben je zelf een echte paardenfan….. wat is er dan leuker om een kinderkamer geheel in de paardensfeer te maken, je creëert vrij eenvoudig een leuke “paardenkamer”. Er zijn diverse soorten dekbedovertrekken met paarden en veulens erop, bijvoorbeeld het Eenpersoons dekbedovertrek paard Mariëlle Multi of het 1-persoons dekbedovertrek met een paard en veulen erop. Voor de peuters zijn er de boerderij junior dekbedovertrekken “appel boom boerderij”, ofwel “apple tree farm”. Deze peuter overtrekken zijn 120 x 150 cm.

Honden en poezen/ katten:

Heel veel mensen hebben wel een huisdier en dan vooral een hond of een kat. Voor deze dierenliefhebbers hebben we ook unieke dekbedovertrekken. Een zeer mooi kinder dekbedovertrek is die met de poezen “Suus en Leyla” of met een poezenkarakter zoals Hello Kitty. Voor de absolute hondenliefhebber hebben we het dekbedovertrek “Maya en Mila” of “puppy love” en zelfs de allerkleinste hondjes, de chihuahua, staan afgebeeld op een prachtig eenpersoons dekbedovertrek.

Konijnen:

Konijnen en dan vooral de superkleine dwergkonijntjes zijn zeer populair bij de kinderen. Daarom hebben we bij BlijeKids ook zeer bijzondere dekbedhoezen met konijnen erop, zoals “Bonnie en Clyde” of het eenpersoons kinder dekbedovertrek “Konijn Twinkle”. Er zijn zelfs babylakentjes voor een wieg of een ledikant met een subtiele afdruk van een konijntje erop. Deze zijn er in meerdere kleuren en in bijna iedere gewenste afmeting. Het bijzondere is dat deze hoogwaardige babylakentjes allemaal met de hand gemaakt worden, geheel naar uw wens. Onze babylakentjes zijn echt van zeer goede kwaliteit, van een mooie dikke stof die zelfs na veelvuldig wassen nog even mooi is als bij het eerste gebruik!

Bij interesse kunt u ons een mailtje sturen: blijekids@outlok.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *