Waskussenhoezen voor elke babykamer!

Een mooie kinderkamer met dierenthema
14 februari 2017
Nieuwe collectie kinderdekbedovertrekken!
27 februari 2017
Laat alles zien

Waskussenhoezen voor elke babykamer!

Blauwe waskussenhoes van badstof

De een noemt het een waskussenhoes, de ander noemt het aan aankleedkussenhoes, maar in beide gevallen bedoelen we hetzelfde. Een aankleedkussen is een absolute must voor jouw baby uitzet! Dit een echt een verzorgingsartikel dat je in de buurt van het bedje, de commode of het badje moet hebben. Het maakt het aankleden en verschonen van je baby makkelijk en veilig. Door de opstaande randen aan de zijkant ligt je kindje er comfortabel bij en kans hij/ zij er minder snel van af rollen.

De standaard maat van een aankleedkussen, ofwel waskussen, is 50 x 70 cm. De hoogte is zo’n 10 cm. De meeste waskussens zijn gemaakt van waterafstotend materiaal met een binnenkant van schuim. Zo is deze ideaal bij kleine (plas of spuug)ongelukjes of bij het afdrogen na het badderen. Ook weegt het aankleedkussen weinig, zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen naar een andere plek in huis.

Op zich hoeft er niet persé en waskussenhoes omheen, maar voor de warmte en het comfort van je baby is het wel zo verstandig. Deze hoezen zijn er in veel soorten en kleuren en zijn volop verkrijgbaar bij BlijeKids! Deze aankleedkussenhoezen moeten regelmatig verwisseld worden, dus wij zouden je willen adviseren om er drie aan te schaffen.

Een waskussenhoes is ten eerste een heel handig product maar is bovendien ook een aanvulling op het interieur van de babykamer. Daarom zijn ze ook verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven, zodat ze ook goed bij het beddengoed passen. De commode staat ook vaak erg in het zicht van de kinderkamer, dus de waskussenhoes is ook zeer goed zichtbaar. Het mooiste is dan ook dat je een hoes voor jouw aankleedkussen zoekt die heel goed past bij de rest van de babykamer. Op www.blijekids.nl vind je allerlei soorten waskussenhoezen. Er zijn bijvoorbeeld effen roze, blauwe, rode of grijze waskussenhoezen, maar er zijn ook geblokte waskussenhoezen.

Er zit ook verschil in het materiaal van de hoezen, ze zijn van badstof of van katoen. Badstof voelt wat warmer en zachter aan, maar in de zomer is bijvoorbeeld een waskussenhoes van puur katoen aan te raden. Deze hoezen kunnen allemaal zonder problemen in zowel de wasmachine als in de droger.

Bij BlijeKids maken wij op verzoek ook waskussenhoezen en babylakentjes geheel naar uw smaak. Dus in de door u gewenste kleur en motieven. Aarzel niet om, geheel vrijblijvend, contact met ons op te nemen! Wij denken graag met u mee en zien het als een uitdaging om uw babykamer geheeld volgens uw smaak mede in te richten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *