Waar kun je een peuter dekbedovertrek kopen?

Waar kun je gemakkelijk een peuter dekbedovertrek kopen?
28 september 2016
Welkom op www.blijekids.nl !
23 oktober 2016
Laat alles zien

Waar kun je een peuter dekbedovertrek kopen?

Oriënteer je online

De gemakkelijkste manier op een dekbedovertrek te kopen voor je peuter is via een online webshop. Vanaf de bank kun je bekijken wat het aanbod is en kun je specifiek zoeken. Wil je dochter graag een prinsessen op haar bed? Dan kun je online zoeken op ‘prinsessen’ of op ‘Disney’. Onder andere Beslist.nl zal je een aanbod geven van alle dekbedovertrekken in die categorie. De prijzen zullen heel uiteenlopend zijn, omdat Beslist het aanbod van verschillende online winkels toont. Andere winkels waar je peuter overtrekken kunt kopen zijn winkels als de Hema, Ikea, Leen Bakker en Wibra. Ook hiervoor kun je eerst online kijken wat ze in het assortiment hebben.

Let goed op de maten

Misschien vanzelfsprekend. Maar je bent niet de eerste die het overkomt. Zorg dat je de juiste maat koopt. Het kan namelijk voorkomen dat de winkels verschillende maten hanteren. De Ikea verkoopt bijvoorbeeld kinderbedjes, maar hanteert wellicht andere maten dan de Hema. Koop je een dekbedovertrek bij een andere winkel dat het bedje en het dekbed? Let er dan goed op of de maten overeenkomen. Het zal vervelend zijn als het hoeslaken of dekbedovertrek veel te groot of veel te klein is.

Na de het kopen van een peuter dekbedovertrek

Nadat je het dekbedovertrek hebt gekocht en binnen hebt, is het verstandig om deze eerst even te wassen. Ten eerste is het prettig voor je kind om onder een pas gewassen (ruikt lekker!) dekbedje te kruipen. Het is hygiënischer, voelt prettig aan en het ruikt frisser. Bij dekbedovertrekken wordt nog weleens een bepaalde stof gebruikt, waar niet iedereen tegen kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *