Trakteren op school.

Baby- en kinderlakentjes in ieder gewenst design.
17 januari 2017
Het kiezen van een leuk kinderdekbedovertrek.
29 januari 2017
Laat alles zien

Trakteren op school.

Fluitjes sleutelhanger

Als uw kind jarig is, wordt er natuurlijk feest gevierd. Zowel thuis als op het kinderdagverblijf/ kinderopvang of op school. En wat er dan helemaal bij hoort, is het trakteren. Voor een kind is dat een heel speciaal iets, even helemaal alleen in het middelpunt van de belangstelling staan. Vaak kijken ze hier al een tijd van te voren naar uit. Vaak mag een van de ouders ook nog even op school komen voor het trakteren met om wat extra hulp te bieden bij het uitdelen van de traktaties.

Maar er zijn uiteraard ook veel meer gelegenheden om te trakteren, denk bijvoorbeeld aan afscheid nemen van een kinderdagverblijf of bij de geboorte van een broertje of zusje. Welke gelegenheid het ook is, het uitdelen van de traktaties blijft leuk en voor een kind zeker ook spannend!

Bij BlijeKids vindt u een ruim assortiment aan unieke kindertraktaties en uitdeelcadeautjes. U kunt er voor kiezen om met of zonder snoep te trakteren. Een andere mogelijkheid is om er een leuk naamkaartje aan te maken.

Er is veel mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen we de kindertraktaties geheel klaar maken, dus inclusief snoepgoed en naamkaartje en des gewenst mooi gepresenteerd op een leuke schaal of mand.

De kindertraktaties bieden ook veel mogelijkheden voor de creatieve ouders of kinderen onder ons. Denk bijvoorbeeld aan de tollen in de vorm van een clown hoofdje, deze kun je heel erg leuk op een mandarijntje zetten zodat je echt een poppetje krijgt. Maar ook de sleutelhangers met jonge dieren, clowntjes of houten fluitjes bieden ook veel mogelijkheden om er iets lekkers aan te hangen. Dit kan goed in combinatie met een zakje chips of een ander zakje snoep. Erg leuk is het natuurlijk ook om er een snoep treksleutel aan te hangen. Dan lijkt het helemaal echt!

Voor de voetballiefhebber hebben we ook speciale sleutelhangers met een stevige houten voetbal eraan, erg leuk! Uit dezelfde serie komen de memohouders in de vorm van een voetbal. Dit is vooral voor de wat oudere kinderen een unieke traktatie!

Dan zijn er ook nog de wat meer eenvoudige kindertraktaties, denk daarbij aan boekenleggers, memoclips, bloemetjes of magneetjes. In elke prijsklasse vindt u op www.blijekids.nl wel een passende traktatie. Ook mogen we de unieke houten jojo’s niet vergeten, deze zie je niet vaak!

Natuurlijk hebben we ook de wat meer gewone traktaties, zoals pennen, potloden, gum en puntenslijpers. Maar deze zijn bij BlijeKids net even iets anders, zodat het toch uniek is. Voor veel kinderen blijft zo’n uitdeelcadeautje altijd leuk!

Neem gerust eens een kijkje op onze website, www.blijekids.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *