Thema kinderkamer

Een dierenkamer!
23 april 2021
Nieuwe traktaties en uitdeelcadeautjes!
26 april 2021
Laat alles zien

Thema kinderkamer

1 persoons meisjes dekbedovertrek roze / zachtroze met glitter unicorn / eenhoorn onder de regenboog en wolken KATOEN

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een kinderkamer geheel in te richten volgens één thema of op één bepaalde kleur. De een wil het rustig houden en de ander wil het weer kleurrijk en levendig in richten. Elke kinderkamer is uniek en elk kind verdient het om te slapen in een leuke en sfeervolle slaapkamer!

Wat heel erg hip is op het moment is een heuse dierenkamer. Dit kan volgens het thema “boerderij” zijn maar ook volgens het thema “jungle”. Het is net waar je je als ouder in kunt vinden of waar je kind veel van houdt.

Daarbij bestaan er ook diverse kinderdekbedovertrekken met dieren erop, zowel eenpersoons dekbedhoezen, als peuter of junior dekbedovertrekken, als baby of ledikant dekbedovertrekken, als 2 persoons kinderdekbedovertrekken. Je kunt hierbij denken aan dekbedhoezen met olifanten, koeien, schapen, kippen, vlinders, vogeltjes en uiltjes. Dan zijn er ook de speciale jungle dekbedovertrekken, met apen, olifanten, krokodillen, nijlpaarden, leeuwen, tijgers, schildpadden en giraffen erop. De apen slingeren aan heuse lianen en maken het dekbedovertrek echt levendig! Zo is er ook beddengoed in de kleur roze voor de meisjes en beddengoed met bijvoorbeeld dinosaurussen voor jongens. Deze kinderdekbedhoezen zijn er ook weer in diverse patronen en kleuren.

We krijgen ook veel vragen over de afmetingen van de dekbedovertrekken en waarvoor ze dan geschikt zijn. Onderstaand het overzicht welke maten er beschikbaar zijn:

Eenpersoons kinderdekbedovertrek/ 1-persoons kinderdekbedovertrek  circa 140 x 200 cm

Peuter kinderdekbedovertrek / junior kinderdekbedovertrek                    circa 120 x 150 cm

Baby kinderdekbedovertrek / ledikant kinderdekbedovertrek                   circa 100 x 135 cm

Tweepersoons kinderdekbedovertrek/2 persoons kinderdekbedovertrek         circa 200 x 200 cm

Bij elk dekbedovertrek zit een kussensloop en bij het 2 persoons dekbedovertrek zitten 2 kussenslopen. Bij de peuterdekbedovertrekken zit ook een kussensloop, de een gebruikt dit wel en de ander niet. Daarbij verschilt de maat  van de kussenslopen ook, maar dat komt ook weer door de grote variëteit aan hoofdkussens. Er zijn zelfs speciale kinder kussenslopen verkrijgbaar, deze zijn luchtdoorlatend. Dat is extra veilig wanneer je kindje met zijn of haar hoofd vol in het kussen gaat, met het gezichtje naar beneden. Deze kussen zouden wij ook adviseren! En vaak hebben de peuter dekbedovertrekken daarvoor ook de juiste afmeting!

Kijk eens op onze website www.blijekids.nl voor ons royale aanbod aan kinder dekbedhoezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *