Paw Patrol is helemaal in!

Het kiezen van een leuk kinderdekbedovertrek.
29 januari 2017
Houten speelgoed, degelijk en zeer echt!
8 februari 2017
Laat alles zien

Paw Patrol is helemaal in!

Paw Patrol knutselset pompom

Wie heeft er niet iets van in huis? De populaire pups van de Paw Patrol zijn inmiddels mateloos populair geworden onder de kinderen. Al vanaf de peuterleeftijd (van circa 2 jaar) tot ruim voorbij de kleuterleeftijd zijn de bijzondere reddingshondjes in trek. Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Ryder, Skye en Everest….iedere hond heeft zijn of haar eigen kwaliteiten!

Wij van BlijeKids spelen daar natuurlijk graag op in met ons eigen assortiment aan Paw Patrol spullen. Dit assortiment wordt nog wekelijks aangevuld met nieuwe producten. We zijn begonnen met de dekbedovertrekken waar we er inmiddels al veel van hebben verkocht. Deze Paw Patrol dekbedhoezen zijn er speciaal voor jongens en speciaal voor meisjes. Maar er is natuurlijk nog veel meer verkrijgbaar van Paw Patrol!

Vooral op het gebied van knutselspullen is er een ruime keuze aan leuke Paw Patrol spullen. En dat alles vaak ook nog tegen scherpe prijzen, zodat er altijd wel een leuk cadeautje bij zit. Ook zijn deze knutselspullen zeer handig om in huis te hebben, zoals bijvoorbeeld de blauwe kliederschort/ knutselschort met een leuke opdruk van de Paw Patrol pups.

Dan is er nog een leuke Paw Patrol mozaïek set of een pompom knutselset. Kinderen beleven ook eindeloos knutselplezier aan de prikset van Paw Patrol. Prik je eigen favoriete reddingspup uit en kleur deze in, urenlang speelplezier gegarandeerd!

Of een stoer zeer echt lijkend masker van Paw Patrol, deze zijn er van stevig kunststof met een degelijke klittenband sluiting achter het hoofd. Zo blijft dit masker goed zitten. Leverbaar in 3 varianten: Chase, Marshall en Rubble. Ook erg leuk voor het aankomende carnavalsfeest! Verkleed je als jouw favoriete Paw Patrol pup en ga helemaal op in je rol. Onmisbaar voor elk rollenspel! Natuurlijk kun je ook zelf je maskers inkleuren, hier zijn speciale knutselsets van met stevige kartonnen maskers met elastiek en bijbehorende viltstiften. Eerst knutselen en daarna heerlijk spelen met je eigen Paw Patrol masker op!

Voor meer speelgoed en gadgets van Paw Patrol kijkt u op onze website, www.blijekids.nl. Wij kunnen veel meer artikelen leveren dan alleen op onze webshop vermeld staat, aarzel vooral niet om ons te mailen op even een What’s App te sturen!!

Geen klus is te groot, geen pup is te klein!!

Zo is het ook bij BlijeKids: wij gaan elke uitdaging aan en elke klant is uniek bij ons, wij doen ons uiterste best om tevreden klanten te hebben en te houden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *