Nu ook hoeslakens verkrijgbaar bij BlijeKids!

Flanellen dekbedovertrekken, nu ook met een kerstmotief!
14 november 2016
Meer speelgoed op www.blijekids.nl !
27 november 2016
Laat alles zien

Nu ook hoeslakens verkrijgbaar bij BlijeKids!

Veel ouders willen graag een leuke babykamer / kinderkamer creëren voor hun kind. Vaak hebben ze een bepaald thema bedacht waar ze iets mee willen doen. Daarbij speelt een dekbedovertrek een grote rol, misschien is het zelfs wel het belangrijkste onderdeel van de kinderkamer!

Naast een bijzonder dekbedovertrek (dit kan een babydekbedovertrek of een peuterdekbedovertrek zijn, maar net zo goed een eenpersoons dekbedovertrek) zoeken ze vaak naar een complete set beddengoed zodat het geheel mooi bij elkaar past. Nog wat leuke accessoires erbij en de kinderkamer is geheel volgens eigen smaak en ideeën!

We hadden al een zeer ruime keuze in kinderdekbedovertrekken, maar op veler verzoek heb we ons assortiment nu dus uitgebreid met hoeslakens. Vooral bij de kleine kinderen is het erg prettig om een goede matrasbeschermer te hebben, omdat het zindelijk zijn vooral ’s nachts vaak nog moeilijk is. Maar ook bij ziekte (denk aan overgeven/ spugen) is het fijn dat een matras niet vervuild of nat raakt.

Een matras kun je namelijk niet wassen en de geur krijg je er ook zeer moeilijk uit…. Daarom hebben we nu dus goede en soepele incontinentie hoeslakens, ook wel plaszeiltjes genoemd. Dit laatste is niet helemaal terecht, omdat het weliswaar plas en vocht tegen houdt maar absoluut niet aanvoelt als een plastic zeiltje! De bovenzijde is van een heerlijk zachte stof terwijl er aan de onderzijde een speciale waterdichte coating zit. Deze incontinentie hoeslakens vallen heerlijk soepel om de matras en ze zweten niet. Let er wel op dat ze absoluut niet in de droger kunnen, want dan gaat namelijk de speciale waterdichte coating kapot.

Het speciale incontinentie hoeslaken gaat dus als eerste om de matras. Vervolgens gaat er een extra hoeslaken bij omheen. Dan hoef je het incontinentie hoeslaken niet steeds te wassen en een gewoon hoeslaken voelt vaak ook net wat prettiger aan, maar dat ligt dus ook aan de stof!

Daarom hebben we nu dus ook hoeslakens van 100% katoen en (dubbel)jersey. Vooral voor kinderen in het bij wat kouder weer zeer aangenaam om een hoeslaken van dubbel jersey te hebben. Deze zijn van topkwaliteit en voelen heerlijk zacht aan! Omdat ze van dubbel jersey zijn, zijn ze echt ook dik van kwaliteit, eigenlijk zijn deze niet kapot te krijgen!

Zowel de katoenen als de jersey hoeslakens zijn er in veel verschillende kleuren en afmetingen. Veel hiervan staan op onze website www.blijekids.nl. Mocht u toch op zoek zijn naar een andere maat, dan kunt u contact met ons opnemen. Vaak kunnen wij deze dan wel bestellen. Wij denken graag met u mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *