Nieuwe traktaties en uitdeelcadeautjes!

Thema kinderkamer
25 april 2021
Laat alles zien

Nieuwe traktaties en uitdeelcadeautjes!

Bij BlijeKids vindt u kleine kindercadeautjes of kindertraktaties voor kleine prijsjes! Al vanaf € 0,40 heeft u super leuke traktaties voor uw kind. Leuk voor het trakteren op school, op het kinderdagverblijf, op de kinderopvang of op de peuterspeelzaal. Maar natuurlijk ook zeer geschikt voor een verjaardagspartijtje of kinderfeestjes. Zo’n leuk en speciaal weggeef cadeautje is natuurlijk altijd leuk en bijzonder!

Wilt u eens iets anders dan de standaard traktaties? Dan kunt u op www.blijekids.nl vast wel iets bijzonders vinden om uit te delen. Indien gewenst is een traktatie met naamlabel ook leverbaar, mail gerust en vraag ons naar de mogelijkheden. Ook compleet met snoep kunnen de kindertraktaties worden afgeleverd.

Wij proberen ook in te spelen om de huidige markt en wat in is en populair onder de kinderen. We hebben nu ook de sleutelhangers met lampjes erin van Dora, deze worden in verschillende kleuren en varianten geleverd. Ook erg leuk om te trakteren zijn de houten lolly’s/ lollies, deze spreken vooral de kleinere kinderen erg aan, vooral omdat ze precies passen bij een houten speelkeukentje. Ook erg goed voor de fantasie en het rollenspel!

Dan hebben we natuurlijk de verschillende sleutelhangers als uitdeelcadeautjes, deze zijn leverbaar in diverse kleuren en vormen. Allemaal degelijke materialen, dus geen plastic prut!! De houten fluitjes doen het ook altijd goed bij de kinderen, maar ze zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een muziekschool.

Ook voor de kinderfeestjes thuis zijn de kindertraktaties van BlijeKids zeer geschikt, leuk om uit te delen als de kinderen weer naar huis gaan. Zo heb je altijd iets bijzonders en unieks voor jouw kind!

Voor de creatieve kinderen hebben we ook veel keus, denk eens aan de potloden, puntenslijpers en gummetjes. Dit scoort ook altijd goed bij de kinderen! Erg bijzonder zijn de houten stempeldoosjes, compleet met stempel met inkt en voorzien van een verend dier bovenop. Met deze traktatie heb je echt iets unieks om uit te delen op school, thuis of bij de sportvereniging!

Wat ook altijd leuk blijft zijn de uitdeelcadeautjes voor de stoere jongens en meisjes, ofwel de voetballiefhebbers. Hiervoor hebben we de sleutelhangers met een houten voetbal eraan of de memohouders waar een verende houten voetbal op zit. Ook hier zijn weer zeer degelijke en stevige materialen gebruikt!

Voor welke gelegenheid u ook kindertraktaties of uitdeelcadeautjes zoekt, bij BlijeKids bent u hiervoor aan het juiste adres!! Dit kan voor zowel particulier gebruik zijn, maar kan ook heel goed voor bedrijfsmatig of zakelijk gebruik zijn. Voor leuke goedkope kleine cadeautjes kijkt u op www.blijekids.nl!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *