Meer speelgoed op www.blijekids.nl !

Nu ook hoeslakens verkrijgbaar bij BlijeKids!
20 november 2016
Kerstmis komt eraan!
4 december 2016
Laat alles zien

Meer speelgoed op www.blijekids.nl !

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent speelgoed, heel veel speelgoed! Iedereen probeert het beste en leukste speelgoed voor zijn of haar kind te kopen.

Speelgoed moet ook veilig en verantwoord zijn en het mag zeker niet stuk gaan na een enkele keer spelen! Wij van BlijeKids houden van degelijk speelgoed en we proberen altijd om uniek speelmateriaal aan te bieden in onze webshop.

We hebben speelgoed voor diverse leeftijden, voor zowel jongens als meisjes. Voor de meisjes zijn vooral de houten speelkeukens heel erg populair! Met de leuke kinderschortjes met koksmuts wanen ze zich een echte keukenprinses. Deze kinderschortjes zijn er in 2 maten en in diverse kleuren, zo zijn er stoere/ neutrale modellen maar ook schortjes met bijhorende koksmutsjes speciaal voor meisjes Er is ook een ruime keuze aan houten taarten, koekjes, ijsjes en ander eten. Veelal zitten deze met klittenband en magneten aan elkaar vast, zodat je er ook echt mee kunt spelen. Met de bijhorende houten messen snij je zo een taart in stukken. Met het speciale ijskraampje kun je ook je eigen ijsjes samen stellen, de bolletjes blijven op elkaar zitten door middel van verborgen magneten. Deze zijn zeer mooi weg gewerkt en niet zichtbaar, zodat het ijs er ook heel echt uit ziet!

Maar ook de keuken attributen mogen niet ontbreken, denk bijvoorbeeld aan een houten mixer of een houten weegschaal. Zo maak je het spelen in de houten kinderkeuken wel heel realistisch!

Extra leuk is het om het klaar gemaakte voedsel te serveren op leuke bordjes/ schoteltjes en kopjes. Ook bij BlijeKids hebben we een ruime keuze uit kinderserviezen; u vindt ze in diverse kleuren, materialen en modellen. Zo vindt u altijd wel iets wat perfect bij uw kind past!

Voor de jongens hebben we stoer (houten) gereedschap en diverse houten speelsets. Nu ook een ruim aanbod in geweren/ pistolen/ zwaarden, deze zijn ofwel van hout ofwel van het bekende merk NERF. Welke jongen voelt zich nu niet super stoer met zo’n grote blaster van NERF?!

Maar ook het houten geweer dat kurken afschiet is werkelijk fantastisch! Rennend door het bos, park of gewoon in de achtertuin en dan “schieten” op je doelwit, een droom van iedere stoere jongen! Maar natuurlijk zijn deze geweren ook leuk voor meisjes, zo heeft NERF zelfs speciale meisjes varianten met leuke kleuren. Kijk gerust eens op onze website www.blijekids.nl voor het gehele assortiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *