Koken en bakken is helemaal in!

Dekbedovertrekken met dierenprint!!
18 december 2016
Baby- en kinderlakentjes in ieder gewenst design.
17 januari 2017
Laat alles zien

Koken en bakken is helemaal in!

Je ziet ze dagelijks op de televisie voorbij komen: de speciale kookprogramma’s. Was dit een aantal jaren geleden nog enkel en alleen voor volwassenen, het is nu ook voor kinderen! Er komen steeds meer televisie programma’s die aandacht schenken aan het koken en bakken met en voor kinderen. Het is echt helemaal hip en erg van deze tijd.

Vooral de cupcakes zijn bij kinderen erg populair, je kunt er dan ook eindeloos mee variëren en kinderen kunnen hun fantasie en creativiteit er geheel in kwijt. En wat is er dan leuker om dit geheel in stijl te doen…..compleet met een passende outfit. Een leuke schort en ovenwant en natuurlijk een echte koksmuts. En dan allemaal in speciale kindermaten!

Op www.blijekids.nl vindt u diverse kinderschorten compleet bij bijpassende ovenwanten en koksmuts. Speciaal voor de meisjes zijn er lieve roze schortjes “kitchen princess” ofwel keukenprinces met een zachtroze blokje met wat donkerder roze sterren erop.  Dan zijn er nog de mintgroene schortjes met een prachtige afbeelding van cupcakes erop, deze zijn ook erg leuk voor kleine meisjes maar kan ook prima voor een jongen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een neutrale set, deze kinderschort is beige geblokt met donkerblauwe sterren erop.

Uw zoon of dochter zal zich een heuse kok wanen met dit originele tenue aan. U kunt ze met echte etenswaren laten koken of bakken maar het kan natuurlijk ook met leuk houten speelgoed. Er zijn erg leuke en zeer echt lijkende etenswaren te verkrijgen, dit varieert van houten cakejes/ koekjes/ taartjes en gebakjes tot brood en eieren. Bij BlijeKids vindt u ook een zeer ruime keuze aan houten etenswaren, compleet met serveerbordjes en snijmessen.

Om het helemaal compleet te maken, bieden we ook divers ander houten speelgoed aan, speciaal voor in de houten speelkeuken. U moet hierbij denken aan een kindermixer van hout, een heuse ijssalon en diverse andere ijsjes, complete houten snijmaaltijden , een houten koffiezetapparaat, een houten barbecue, een houten weegschaal en een ruime keuze in kinderserviezen.

Ook voor de speciale houten kinderspeelkeuken bent u bij BlijeKids aan het juiste adres. Hier zijn veel soorten en maten van verkrijgbaar. Ze zijn er in verschillende kleursamenstellingen en in diverse prijsklassen. Neemt u gerust eens een kijkje op www.blijekids.nl en u vindt er vast een houten speelkeuken naar uw smaak. En mocht u toch nog naar iets anders op zoek zijn, aarzel dan niet om ons te mailen! Wij helpen u graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *