Kerstmis komt eraan!

Meer speelgoed op www.blijekids.nl !
27 november 2016
Het decoreren van uw babykamer of kinderkamer
8 december 2016
Laat alles zien

Kerstmis komt eraan!

Sinterklaas gaat alweer bijna terug naar Spanje! Dus de tijd van pakjes en cadeautjes lijkt achter de rug…..maar niets is minder waar! Het blijkt dat er steeds meer mensen zijn die de zogenaamde pakjesavond met de kerst vieren of elkaar gewoon met de kerstdagen een speciaal cadeautje geven. Voor deze mensen biedt BlijeKids ook weer een ruim assortiment aan mogelijke geschenken!

Een groeiend aanbod aan speelgoed en accessoires maar bovendien ook heel veel beddengoed.

Speciaal voor de koude winter en de komende kerstdagen hebben we nu flanellen dekbedovertrekken. Deze zijn er in diverse maatvoeringen, voor een babybed/ ledikantje, voor een peuterbed of voor een 1-persoonsbed. Andere maten zijn verkrijgbaar op aanvraag. Geeft u een dekbedovertrek dan kiest u ook nog eens voor een zeer nuttig cadeau. Er zijn zelfs bijpassende hoeslakens verkrijgbaar, zowel in katoen als in dubbel jersey. De dubbel jersey hoeslakens zijn extra dik en kwalitatief zeer goed waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de koude nachten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat er altijd wel eentje is die goed bij het gekozen dekbedovertrek past!

De unieke flanellen dekbedovertrekken zijn er nu met echte kerstmotieven zodat u direct in de kerstsfeer komt. Alles wat zoal met kerst te maken heeft staat afgebeeld op deze prachtige dekbedhoezen: rendieren, kerstbomen, Kerstmannen, een arrenslee, sneeuwvlokken, pakjes en kerstcadeautjes, een sneeuwpop, kersthuisjes en zelfs een heuse kabelbaan!

Bovendien zijn deze flanellen kinderdekbedovertrekken ook nog eens super zacht en natuurlijk ook heerlijk warm. Ze nodigen ook echt uit om lekker in bed te kruipen!

Uiteraard vindt u op www.blijekids.nl veel meer keuze in flanellen dekbedovertrekken, zowel voor jongens als voor meisjes. Ook zijn er allerlei kleuren en patronen, bijvoorbeeld met ufo’s en raketten of met uiltjes op een tak. Neem gerust eens een kijkje op onze website en u vindt vast wel dat ene bijzondere dekbedovertrek voor uzelf of voor uw zoon of dochter! Mocht u iets heel specifieks zoeken, dan kunt u contact met ons opnemen en gaan we kijken of we u kunnen helpen!

Voor diegene die het juist al snel warm hebben, hebben we natuurlijk ook dekbedovertrekken die gemaakt zijn van “gewone” stoffen, te denken aan katoen of een samenstelling van katoen en polyester. Ook hierin hebben we diverse kerst dekbedovertrekken of gewoon dekbedhoezen die een winters karakter hebben. Laatstgenoemde kunt u ook gedurende de gehele winter op uw eigen bed of op het kinderbed doen.

We zien u graag terug op onze website www.blijekids.nl !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *