Houten speelgoed, degelijk en zeer echt!

Paw Patrol is helemaal in!
7 februari 2017
Hoe laat je jouw baby slapen?
9 februari 2017
Laat alles zien

Houten speelgoed, degelijk en zeer echt!

Een heerlijke taart!

Het assortiment aan speelgoed in het algemeen is echt enorm groot, maar er zit wel ontzetten veel verschil in de kwaliteit van het speelgoed. Als we naar 1 bepaald soort speelgoed kijken, zien we grote verschillen. Zowel verschil in vorm en prijs maar vooral ook in de gebruikte materialen. En dat is natuurlijk ook wel logisch, hoe beter de kwaliteit, hoe degelijker het materiaal. En wij van BlijeKids houden van goede kwaliteit en van stevig en onverwoestbaar speelgoed.

Kinderspeelgoed wat gemaakt is van hout, is vaak erg stevig en gaat jarenlang mee. Tegenwoordig wordt dit speelgoed ook steeds mooier en realistischer. Soms is iets bijna niet van het echt te onderscheiden! Zo wordt het spelen voor de kinderen ook steeds leuker.

Op www.blijekids.nl vindt u een ruime keuze aan houten speelgoed, voor zowel jongens als voor meisjes. Voor de jongens hebben we bijvoorbeeld diverse houten parkeergarages en houten gereedschap en werkbanken. Dan zijn er nog de houten speelsets met Eskimo’s (iglo)/ indianen (wigwam)/ Egypte (piramide)/ bloemen en beestjes (lente). Deze zijn werkelijk uniek en ze staan garant voor urenlang speelplezier. Door de bijzondere en gedetailleerde vormgeving staan ze ook nog eens geweldig leuk als decoratie op de kinderkamer.

Ook de keuze aan houten speelkeukens is enorm, er zijn speelkeukens in allerlei soorten, maten en kleuren. Er zijn ook diverse bijpassende huishoudelijke artikelen zoals een wasmachine, een strijkijzer, een tosti ijzer en een barbecue verkrijgbaar. Allemaal uit hout vervaardigd en van zeer goede kwaliteit! En ze zijn werkelijk ook echt een lust voor het oog.

Bij de kinderkeukentjes zijn uiteraard ook veel bijpassende houten keukenartikelen verkrijgbaar. Denk aan een houten koffiezetapparaat, een houten mixer, een houten weegschaal, een houten wafelijzer of een houten tafelgrill. Om het helemaal af te maken hebben we bij BlijeKids ook een ruime keuze aan houten voedsel, ofwel speelvoedsel. Vooral de ijsjes in de bijhorende verkoopstandaard en de diverse taarten op een mooie schaal scoren goed bij de kleine koks!

Er is nog veel meer, denk aan houten eieren die je zelf kunt klutsen in een kom met garde. Of een mooie slaschotel met houten slabestek, deze lijkt ook heel echt! De houten theeserviezen en het kinderservies in de picknickkoffer maken elke picknick tot een waar feest! Snij een lekker stukje taart af met het speciale houten kinder mes en serveer het op een uniek houten bordje. Of een lekkere bonbon of praline op een mooie etagère. Een lekker kopje koffie of thee erbij, de kinder fantasie komt helemaal tot leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *