Hoe laat je jouw baby slapen?

Houten speelgoed, degelijk en zeer echt!
8 februari 2017
Een mooie kinderkamer met dierenthema
14 februari 2017
Laat alles zien

Hoe laat je jouw baby slapen?

Voor je pasgeboren baby kun je kiezen tussen een klein wiegje of een al wat groter ledikant.  De wieg geeft in het begin iets meer geborgenheid, is wat knusser omdat deze wat kleiner is, maar een wiegje zal al wel na een paar maanden te klein zijn.

Een ledikant daarentegen kan nog jarenlang mee, zeker wel tot je kindje 2 jaar, maar het kan prima wat langer. Het ligt er natuurlijk wel aan wat voor kindje je hebt, een rustig kindje of een klauteraar die er makkelijk uit klimt. Ook de grootte van je kind is van invloed op de keuze van het bedje, hij of zij moet er natuurlijk wel comfortabel in liggen! Of je nou voor een wieg of ledikant kiest: het belangrijkste is dat het veilig is. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat de ruimte tussen de spijltjes niet te groot is, en het bedje voorzien moet zijn van een goed ventilerend matras. Tot een jaar of anderhalf à twee wordt het gebruik van een dekbedje afgeraden omdat er dan kans op verstikking is. Maar ook dit hangt weer af van het karakter en formaat van je kindje.

Het beste is een katoenen babylakentje met een dekentje, welke goed uitwasbaar zijn.

Om te voorkomen dat je kind onder de dekens terechtkomt, is het belangrijk dat je het bedje kort opmaakt. Dat wil zeggen dat de voeten van je baby vrij dicht bij het voeteneinde van het bedje komen, en je de dekens laat reiken tot de schouders. Afhankelijk van de tijd van het jaar kun je je kind alleen onder een lakentje of ook nog met een katoenen dekentje laten slapen.

Bij BlijeKids hebben we meegedacht met de ouders om een kindje veilig en vooral ook lekker te laten slapen. We hebben babylakentjes van topkwaliteit voor zowel een wiegje, kinderwagen als een ledikantje. Voor elk babybedje is er wel een geschikt lakentje te vinden. Ook zijn er diverse designs verkrijgbaar, zoals babylakentjes met een geblokte omslagrand of met een rand met sterren. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren. Ook zijn er heel subtiele lakentjes met bijvoorbeeld een uiltje, een konijntje, een leeuwtje of een giraffe erop.  Deze zijn er ook weer in diverse kleuren.

Op verzoek kunnen wij ook babylakentjes maken met een ander thema of met een andere omslagrand. Bij BlijeKids is veel mogelijk!

Om het geheel mooi af te maken, zijn er ook bijpassende waskussenhoezen/ aankleedkussen hoezen leverbaar. Deze zijn er in de geblokte varianten en in de effen varianten.

Voor zowel de waskussenhoezen als voor de wieglakentjes en ledikantlakentjes geldt dat we superscherpe prijzen hanteren!

Dus voor uniek en kwalitatief hoogwaardige baby- en kinderbeddengoed moet u bij BlijeKids zijn!

Graag tot ziens op www.blijekids.nl!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *