Het wordt kouder! Tijd voor flanel!!!

Het creëren van een sfeervolle babykamer
3 november 2016
Flanellen dekbedovertrekken, nu ook met een kerstmotief!
14 november 2016
Laat alles zien

Het wordt kouder! Tijd voor flanel!!!

Zodra het buiten weer kouder wordt, nodigt een warm bed extra uit. Dan is het een uitstekend idee om te kiezen voor een flanellen dekbedovertrek!

Flanel is één van de zachtste en warmste materialen ter wereld. Daarbij is het bijna altijd van 100% zuiverzachte katoen, dus het beschikt ook over de fijne eigenschappen van een katoenen dekbedovertrek.

 

Een flanellen dekbedovertrek is dus ademend en zeer hygiënisch. De zachte stof voelt heerlijk zacht aan en houdt de warmte perfect vast in de koele wintermaanden (of in de herfst of voorjaar).

De stof kan makkelijk in de wasmachine en ook in de droger. Groot voordeel is dat je een flanellen dekbedovertrek niet hoeft te strijken, het kan zo vanuit de droger het bed weer op! Dan ben je weer zeker van een goede en vooral warme nachtrust!

Op veler verzoek hebben we nu een ruime collectie aan flanellen dekbedovertrekken, voor zowel jonge kinderen als volwassen. Deze zijn dus geschikt voor een eenpersoonsbed of voor een (groot) tweepersoonsbed. We zijn druk bezig om ook kinder flanellen dekbedovertrekken voor een peuterbed en ledikant in onze collectie op te nemen. Mocht u daar naar op zoek zijn, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Op de foto’s kunt u alvast een idee krijgen van de flannellen dekbedovertrekken die u kunt vinden in onze webshop, www.blijekids.nl.

Voor de kleinere jongens hebben we bijvoorbeeld dekbedovertrekken van flanel met een afbeelding van Disney Cars, Planes, Star Wars of Avengers.

Voor de meisjes hebben we bijvoorbeeld dekbedovertrekken van flanel met een afbeelding van Disney Mickey en Minnie Mouse of Snoopy.

Voor de wat oudere kinderen en volwassenen bieden we flanellen dekbedovertrekken aan met een stoere steigerhout print, Cola Cola of diverse rustige kleuren met subtiele teksten.

Zo kan iedereen een dekbedhoes kiezen die bij hem/ haar past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *