Het kiezen van een leuk kinderdekbedovertrek.

Trakteren op school.
22 januari 2017
Paw Patrol is helemaal in!
7 februari 2017
Laat alles zien

Het kiezen van een leuk kinderdekbedovertrek.

Sofia het prinsesje

We krijgen er steeds meer vraag naar, kinderdekbedovertrekken. Er staan er genoeg op internet en er liggen er ook genoeg in de winkels, maar vaak zijn deze standaard of zelfs wat saai….. Mensen zijn vaak op zoek naar iets bijzonders, iets speciaals voor hun kind. Ieder kind is natuurlijk uniek en verdient een leuk passend dekbedovertrek om de babykamer of kinderkamer extra leuk aan te kleden!

Bij BlijeKids weten we uit ervaring dat de zoektocht naar een heel leuk peuterdekbedovertrek echt heel moeilijk is. De eenpersoons dekbedhoezen zijn vaak makkelijker te vinden, maar deze zijn dan ook weer geschikt voor volwassenen en dus voor kinderen al snel weer wat saai of te volwassen. Wij zoeken ook altijd heel bewust naar heel speciale kinderdekbedovertrekken.

Of het nu een dekbedovertrekje is voor een ledikantje/ een babybedje, voor een peuterbed/ juniorbed of voor een gewoon 1-persoonsbed/ eenpersoonsbed, bij BlijeKids vindt u een ruim assortiment. Veel jongens kiezen toch voor een dekbedhoes met voertuigen, ofwel lief ofwel stoer. De prints bestaan uit auto’s, VW beetles, campers, vrachtwagens, politie, brandweer, ambulance, racewagen…. Maar ook de wat “gevaarlijker” kinderovertrekken zijn zeer populair, denk daarbij aan dinosauriërs, Avengers, raketten, piraten of Star Wars.

Meisjes willen toch graag een totaal ander soort dekbedovertrek, zij kiezen wel zeer verschillend. Er zijn meisjes die echt ook een echt meisje zijn, zij voelen zich een prinses en willen dan ook graag een echte prinsessenkamer hebben. Wij hebben hiervoor zeer geschikte dekbedovertrekken, bijvoorbeeld met prinses Sofia of Disney princess. Maar er zijn ook veel kleine meisjes die van dieren houden, zij kiezen dan bijvoorbeeld voor een leuk kinderovertrek met uilen of boerderijdieren erop. Ook zijn er zeer leuke 1-persoons dekbedovertrekken met snoep (lollypop), bloemetjes, hartjes of patchwork motieven.  Dan heb je ook nog de bekende namen zoals Hello Kitty of Paw Patrol  die op een kleurrijk kinderdekbedovertrek staan. Echt voor een ieder hebben we wel wat bij BlijeKids!

Uiteraard proberen we ook rekening te houden met ons aanbod aan kleuren, daarom bieden we naast roze en blauwe dekbedovertrekken ook veel andere bijzondere kleuren aan. De iets oudere kinderen kiezen al gauw voor de wat eenvoudige donkere kleuren zoals donkerblauw, grijs of zwart. Een hardloper is bijvoorbeeld het zwarte dekbedovertrek met een olifant erop. Deze is zelfs verkrijgbaar in een 2-persoons uitvoering, zodat die ook op een twijfelaar of een tweepersoonsbed past. Dan kun je echt jarenlang genieten van een bijzonder en vooral ook goed dekbedovertrek!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *