Het decoreren van uw babykamer of kinderkamer

Kerstmis komt eraan!
4 december 2016
Het kiezen van het beste materiaal dekbedovertrek
11 december 2016
Laat alles zien

Het decoreren van uw babykamer of kinderkamer

Bij Blijekids vindt u vooral heel veel uniek kinderbeddengoed. Dit is veelal een groot deel van de basis van het thema van een babykamer/ kinderkamer. Maar steeds vaker krijgen wij de vraag of er ook bijpassende accessoires verkrijgbaar zijn. Wij hebben ons best gedaan en zijn hard op zoek gegaan naar dergelijke artikelen. En het zoeken heeft zich geloond!

We hebben nu ruime keus aan prachtige mobiles die perfect passen in een kinderkamer met een bepaald thema. Bij BlijeKids vindt u mobiles met eendjes vissen of bootjes, ideaal voor een kinderkamer met een thema passend bij de zee of water. Maar ook voor de kindjes die houden van dieren hebben we erg leuke mobiles met bijvoorbeeld bijtjes, schaapjes of uiltjes. Deze passen perfect in bijvoorbeeld een babykamer met een dierenthema.

Voor de stoere jongens is er de piratenmobile, de dinosaurusmobile of de mobile met vliegtuigen. Dan hebben we nog de mobile met boerderijdieren en de ark van Noach. Hierbij hebben we ook diverse passende dekbedovertrekken met boerderijdieren of trekkers erop. We hebben hiervan zowel peuterdekbbedovertrekken als 1-persoonsdekbedovertrekken.

Op www.blijekids.nl vindt u uiteraard veel meer leuke artikelen om uw babykamer aan te kleden, denk bijvoorbeeld aan schilderijen met bijvoorbeeld schaapjes of koetjes erop. Ook hebben we leuke kinderkapstokken en boekensteunen die perfect bij onze andere artikelen passen. Neemt u gerust eens een kijkje op onze website! Mocht u iets niet kunnen vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

De kerstdagen komen er ook weer aan en daar willen we graag ook op in spelen. U kunt nu uw babykamer of kinderkamer helemaal in de kerstsfeer brengen met een uniek kerst dekbedovertrek, zowel van katoen/ polyester of van super zachte flanel. Deze dekbedhoezen zijn er voor een babybedje/ ledikantje, een peuterbed of voor een eenpersoonsbed. Maar ook op de tienerkamer of zelfs op uw eigen slaapkamer zal zo’n flanellen dekbedovertrek met bijvoorbeeld rendieren erop niet misstaan! Kijk voor het complete aanbod op onze website, www.blijekids.nl !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *