Het creëren van een sfeervolle babykamer

Voor de autoliefhebber!!
26 oktober 2016
Het wordt kouder! Tijd voor flanel!!!
7 november 2016
Laat alles zien

Het creëren van een sfeervolle babykamer

Als je (voor het eerst) zwanger bent, komt er van alles op je af. Minder leuke dingen zoals zwangerschapskwalen, maar vooral ook heel veel leuke dingen. Een naam bedenken, geboortekaartjes uitzoeken, de eerste kleertjes kopen en dan nog de grootste klus: de babykamer.

Als je niet weet of je een jongetje of een meisje krijgt, dan kies je voor een neutrale babykamer. Maar als je het geslacht van je baby al wel weet, dan kun je je uitleven met leuke kleuren en accessoires. Veel mensen kiezen toch standaard roze voor een meisje en blauw voor een jongen. Maar je kunt hier natuurlijk van af wijken!

Wij van BlijeKids denken graag met je mee en we hebben ook diverse ideeën voor de perfecte babykamer. Uit ervaring weten we welke kleuren goed bij elkaar passen en hebben geprobeerd hier ook op in te spelen door bijpassende accessoires aan te bieden. Je kunt een babykamer leuk inrichten door het kiezen van leuk baby beddengoed (een lakentje of een dekbedje met een mooi dekbedovertrek voor een ledikantje) met een passende waskussenhoes. Daarbij kun je kiezen om dit geheel compleet te maken met bijpassende accessoires zoals een mobiel, boekensteunen, schilderijtjes, kapstokjes en kussentjes.
Al deze artikelen vind je op onze website!

Voor een prachtige meisjes kinderkamer is roze – paars bijvoorbeeld een super combinatie. Hiervoor bieden wij roze geblokte en paars geblokte lakentjes aan , maar we hebben ook heel subtiele babylakentjes met bijvoorbeeld roze olifantje of een paars uiltje erop. Waskussenhoezen zijn er in diverse kleuren. Kies er nog een leuke mobiel bij voor boven het bedje of voor het raam en de babykamer komt al aardig in de juiste stijl.

Wat ook een geweldige combinatie is, is rood met grijs. Hier hebben we ook veel vraag naar en de reacties zijn echt overweldigend! We hebben werkelijk unieke babylakentjes met grijze en rode sterren. Ook hebben we ledikantlakentje die grijs of rood geblokt zijn, of met rode en witte sterren.
En het leuke is, dat het voor zowel een jongen als een meisje kan, als je het geheel tenminste goed kiest! Uiteraard maken de juiste accessoires voor de rode babykamer het geheel compleet.

Kijk gerust eens op www.blijekids.nl voor onze collectie baby beddengoed. Wij kunnen veel meer leveren omdat wij veel ledikantlakentjes zelf ontwerpen en naaien. Als u dus op zoek bent naar iets speciaals (bijvoorbeeld een bijzondere kleurstelling),aarzel dan niet om ons te mailen!

We kunnen losse stoffen inkopen en daarvan kunnen we beddengoed voor de babykamer maken, eventueel kunnen we ook passende gordijnen maken. Bij ons is veel mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *