Flanellen dekbedovertrekken, nu ook met een kerstmotief!

Het wordt kouder! Tijd voor flanel!!!
7 november 2016
Nu ook hoeslakens verkrijgbaar bij BlijeKids!
20 november 2016
Laat alles zien

Flanellen dekbedovertrekken, nu ook met een kerstmotief!

Kleine kinderen brengen veel tijd door op hun slaapkamer en dan vooral in hun bed. Dan is het natuurlijk extra leuk dat er een leuk dekbedovertrek op zit wat het kind zelf ook aanspreekt.

Ook de overgang van een ledikantje naar een peuterbed of zelfs direct naar een eenpersoonsbed is voor een kind al extra spannend. Ze missen de extra veiligheid van de hoge zijkant en de geborgenheid van een hekje/ spijlen rondom. Een groter bed is open en dat is in het begin best een beetje spannend. Deze spanning kun je wat wegnemen door een leuk en kindvriendelijk dekbedovertrek te kiezen.

Bij BlijeKids vindt u precies de juiste dekbedovertrekken die passen bij uw kind!

We hadden al zeer veel kinder varianten voor de wat warmere maanden (zomer), deze dekbedhoezen zijn dan vaak van katoen of een gemengde samenstelling met katoen.

Nu de eerste koude nachten zich reeds hebben aangediend, is de overstap naar een flanellen dekbedovertrek een logische keuze.

We horen ook steeds vaker van ouders dat het assortiment van leuke kinderdekbedovertrekken van flanel over het algemeen erg beperkt is. En daar willen wij van BlijeKids nu wat aan veranderen!

We hebben wederom geweldig leuke flanellen overtrekken ingekocht, zowel voor een ledikantje als voor een peuterbed of een eenpersoonsbed. En natuurlijk blijven we continu op zoek naar nog meer leuke varianten dekbedovertrekken, en dan speciaal van flanel.

En met de kerst en de winter in aantocht hebben we ook geweldig leuke kinderdekbedovertrekken ingekocht met als thema kerst. Op deze dekbedhoezen vindt u onder andere rendieren, kerstbomen (dennenbomen), pakjes, de Kerstman en de arreslee. Onder dit kerst dekbedovertrek komt elk kind gelijk in de kerstsfeer! We hebben gekozen voor heel subtiele overtrekken die op iedere kinderkamer passen. Ook voor de oudere kinderen of voor volwassenen zijn deze kerst dekbedovertrekken perfect om in de gezellige kerstsfeer te komen! Tevens een origineel Sinterklaas cadeau!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *