Een dierenkamer!

Nieuwe collectie kinderdekbedovertrekken!
27 februari 2017
Thema kinderkamer
25 april 2021
Laat alles zien

Een dierenkamer!

Peuter / junior kinderdekbedovertrek boerderij met trekker (tractor) en boerderijdieren (koe, paard, schaap, kip) in de weide 120 x 150 cm

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een babykamer of kinderkamer geheel in te richten volgens één thema of op één bepaalde kleur. De een wil het rustig houden en de ander wil het weer kleurrijk en levendig in richten. Of het nu je eerste babykamer is of een peuter of kleuter slaapkamer, elke kinderkamer is uniek en elk kind verdient het om te slapen in een leuke en sfeervolle slaapkamer!

Wat heel erg hip is op het moment is een heuse dierenkamer. Dit kan volgens het thema “boerderij” zijn maar ook volgens het thema “jungle”. Het is net waar je je als ouder in kunt vinden of waar je kind veel van houdt. Bij BlijeKids hebben we naast kinder dekbedovertrekken ook accessoires met betrekking tot de dierenslaapkamer.

Er zijn bijvoorbeeld ook boekensteunen en kapstokjes met dieren erop. Daarbij bestaan er ook diverse kinder dekbedovertrekken met dieren erop, zowel eenpersoons dekbedhoezen, als peuter of junior dekbedovertrekken, als baby of ledikant dekbedovertrekken. Je kunt hierbij denken aan dekbedhoezen met olifanten, koeien, schapen, kippen, vlinders, vogeltjes en uiltjes. Dan zijn er ook de speciale jungle dekbedovertrekken, met apen, olifanten, krokodillen, nijlpaarden, leeuwen, tijgers, schildpadden en giraffen erop. De apen slingeren aan heuse lianen en maken het dekbedovertrek echt levendig! Deze kinderdekbedhoezen zijn er ook weer in diverse patronen en kleuren.

We krijgen ook veel vragen over de afmetingen van de dekbedovertrekken en waarvoor ze dan geschikt zijn, dus hierbij even een klein overzichtje:

Eenpersoons dekbedovertrek/ 1-persoons dekbedovertrek  circa 140 x 200 cm

Peuter dekbedovertrek / junior dekbedovertrek                  circa 120 x 150 cm

Baby dekbedovertrek / ledikant dekbedovertrek                 circa 100 x 135 cm

Bij elk dekbedovertrek zit een kussensloop, ook al is het bij een baby niet aan te raden om een hoofdkussen te gebruiken. Maar dan kun je het kussensloop wel leuk gebruiken als decoratie, gewoon ergens in de kinderkamer neerleggen (met een kussentje erin). Bij de peuterdekbedovertrekken zit ook een kussensloop, de een gebruikt dit wel en de ander niet. Daarbij verschilt de maat  van de kussenslopen ook, maar dat komt ook weer door de grote variëteit aan hoofdkussens. Er zijn zelfs speciale kinder kussenslopen verkrijgbaar, deze zijn luchtdoorlatend. Dat is extra veilig wanneer je kindje met zijn of haar hoofd vol in het kussen gaat, met het gezichtje naar beneden. Deze kussen zouden wij ook adviseren! En vaak hebben de peuter dekbedovertrekken daarvoor ook de juiste afmeting!

Kijk eens op onze website www.blijekids.nl voor ons royale aanbod aan kinder dekbedhoezen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *