Dekbedovertrekken met dierenprint!!

Het kiezen van het beste materiaal dekbedovertrek
11 december 2016
Koken en bakken is helemaal in!
27 december 2016
Laat alles zien

Dekbedovertrekken met dierenprint!!

Er is steeds meer vraag naar: een bijzonder dekbedovertrek met een dierenprint erop. Dit kan zowel een getekende (dus fictief) als een fotoprint (werkelijk) zijn.

Mensen kiezen dit vaak als aanvulling op het thema van de babykamer, kinderkamer of tienerkamer. Met leuke accessoires en een bijpassend dekbedovertrek maak je zo een slaapkamer helemaal in stijl af!

Op dit moment zijn vooral de uiltjes erg in trek, de eenpersoonsdekbedovertrekken met grote uilen erop zijn dan ook niet aan te slepen. Wel zijn het veelal meisjes die voor de uiltjes dekbedovertrekken kiezen. Uiteraard bieden we hiervan ook peuterdekbedovertrekken en zelfs ledikant/ baby dekbedovertrekken aan. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nu dekbedhoezen met uilen erop in diverse materialen. Voor de koude wintermaanden hebben we heerlijk warme en zachte flanellen overtrekken, deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en voelen zeer aangenaam aan. Dan hebben we ook de volledig katoenen dekbedovertrekken en de dekbedovertrekken met en mix van katoen en polyester. Elk materiaalsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen, zie hiervoor een eerder verschenen blogbericht op onze website, www.blijekids.nl.

Als je de jongens laat kiezen, gaan ze vaak voor een dekbedovertrek met een dinosaurus erop, lekker stoer voor in de slaapkamer! Natuurlijk hebben we deze in diverse varianten, van een levensechte dinoprint tot een wat meer schilderachtige afbeelding van een dinosaurus. Voor de echte liefhebber van dinosaurussen mag zo’n speciale dekbedhoes echt niet ontbreken!

Dan hebben we ook nog de donkere/ zwarte eenpersoons en tweepersoons dekbedovertrekken met een heuse fotoprint van een olifant erop. Deze is erg subtiel en daardoor toch ook erg bijzonder. Vooral de wat ouder kinderen (tieners) weten dit dekbedovertrek met een olifant erop erg te waarderen. Maar ook volwassenen vinden deze dekbedhoes zeer goed passen op hun slaapkamer.

De keuze in dekbedovertrekken met dieren erop is veel groter dan hierboven vermeld staat. De liefhebber van het boerenleven vindt bij BlijeKids ook diverse geschikte overtrekken met boerderijdieren/ koeien erop.

Voor de vaak wat gevoelige kinderen/ meisjes bieden we zeer lieflijke dekbedovertrekken met schattige vogeltjes of vlinders erop. Deze zijn vaak verwerkt in een soort patchwork motief in vrolijke kleuren. Dit pas prima op een kinderslaapkamer in pasteltinten of in de retro stijl. Eigenlijk zijn deze kinderdekbedovertrekken tijdloos en zeer makkelijk te combineren in vrijwel iedere slaapkamer.

Zoals u kunt lezen, is er keuze genoeg en is er ook aan iedereen gedacht! We blijven natuurlijk zoeken naar nieuwe dekbedhoezen met een dierenprint erop om ons assortiment continu aan te vullen en te vernieuwen. Hou onze website dus in de gaten: www.blijekids.nl !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *