Baby- en kinderlakentjes in ieder gewenst design.

Koken en bakken is helemaal in!
27 december 2016
Trakteren op school.
22 januari 2017
Laat alles zien

Baby- en kinderlakentjes in ieder gewenst design.

Decoratie voor op de babykamer!

Steeds meer mensen willen voor hun baby een bijzondere babykamer inrichten. Maar de mensen verschillen natuurlijk erg veel, dus ook de smaak van de ouders is zeer divers. Het hangt er natuurlijk ook vanaf of je het geslacht van de baby wilt weten of niet. In het geval dat je het niet wilt weten, moet je kiezen voor een neutrale babykamer die voor zowel een meisje als voor een jongen kan.

Ook neutraal zijn de grijs of beige tinten, maar je kunt het natuurlijk ook heel subtiel houden. Wij van BlijeKids denken graag met de aanstaande ouders mee en wij bieden dan ook diverse babylakentjes aan. Er is veel mogelijk, ook al staat het niet op onze website. Bijvoorbeeld een wieglakentje of een ledikantlakentje met een geblokte rand in het grijs, roze of blauw. Uiteraard kunnen deze blokjes/ ruitje in iedere gewenste kleur worden gemaakt.

De meeste van onze babylakentjes worden met de hand gemaakt zodat we zeker zijn van super kwaliteit en een uniek design. We hebben al vele klanten blij mogen maken met een zelf ontworpen ledikantlakentje. Je kunt dan denken aan lakentjes met sterren, een giraffe, een olifantje, een uiltje of bijvoorbeeld een aapje.

Binnenkort hebben we bijzondere wieglakentjes en ledikantlakentjes met een subtiele rand met autootjes en met vogeltjes erop. Net even iets kleur maar toch heel subtiel. Binnenkort kunt u deze babylakentjes met foto op onze website, www.blijekids.nl, vinden. Mocht u nu al interesse hebben, dan kunt u ons natuurlijk altijd een mail sturen.

Om de babykamer helemaal in stijl te maken, bieden we ook diverse bijpassende accessoires aan. Hierbij kunt u denken aan waskussenhoezen/ hoes voor een aankleedkussen in dezelfde stijl als het lakentje. Denk hierbij aan een geblokte waskussenhoes of gewoon hoes in een mooie neutrale effen kleur. We hebben eigen gemaakte waskussenhoezen maar ook de badstof varianten van het bekende merk jollein. Deze zijn er in diverse kleuren, o.a. meer tinten blauw, grijs, meer tinten roze of rood.

Bij BlijeKids hebben we ook decoratie in de vorm van een stoffen teckel, deze hond is er in meerdere maten en kleuren. Uiteraard past dit weer perfect bij het wieglakentje of ledikantlakentje. Ook zijn deze geheel naar uw eigen smaak aan te passen, ook de grootte kunnen we aanpassen!

Dan zijn er ook nog diverse kinder mobielen voor boven het babybedje of gewoon voor een ander leuk plekje op de babykamer/ kinderkamer. Ook andere leuke dingen voor op uw babykamer vindt u op www.blijekids.nl!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *